algemene informatie

Afmelden voor komende speelavonden kan  op het afmeld formulier dat op iedere wedstrijdavond bij de wedstrijdleiding ligt en geldt voor het paar!

Afmelden via bridge telefoon BCD:     0639729258 (een afmelding dient in ieder geval voor 16.30 uur op de wedstrijdavond te geschieden en geldt voor het paar. Afmelden per mail is niet mogelijk!)

Mail adres BCD:  info@bridgeclubdiepenheim.nl

Mail adres secretaris: secretariaat@bridgeclubdiepenheim.nl

Seizoen 2019 – 2020
De TC heeft met ingang van het seizoen 2016-2017 de verantwoording over de organisatie van de clubavonden.  De TC wordt bemand door Emiel Wolbers (voorzitter) Ineke de Boer (secretaris),  Arend de Boer (penningmeester en materiaal) en Jaap Pegtol (invallers en p.r.).

Opzet clubavonden

De feestdrives hopen we weer aantrekkelijk te maken door het beschikbaar stellen van leuke prijzen en het aanbieden van versnaperingen.

Website
Wekelijks zullen rangen en standen worden gepubliceerd. Dat gebeurt in principe op dinsdagmorgen.

Ledenlijst
De ledenlijst zal worden gepubliceerd op deze site, doch wel beschermd worden door een wachtwoord. Ook namen van invallers komen achter slot en grendel.